Samo trenutek ...

 
Klemen Kraigher Mišič
DIREKTOR

Klemen Kraigher Mišič

Pravnik, MBA, nekdanji dolgoletni državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov, avtor, twinning ekspert.

Klemen Kraigher Mišič je direktor Info hiše in nekdanji dolgoletni državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov. Med delom pri Informacijskem pooblaščencu se je loteval najtežjih inšpekcijskih in prekrškovnih primerov, kot ekspert EU sodeloval na twinning projektih, bil avtor strokovnih člankov ter predavatelj v Sloveniji in tujini.

Klemen Kraigher Mišič
bt_bb_section_top_section_coverage_image
Tina Kraigher Mišič
STROKOVNA DIREKTORICA

Tina Kraigher Mišič

Pravnica, nekdanja svetovovalka Informacijskega pooblaščenca za dostop do informacij javnega značaja in varstva osebnih podatkov.

Tina Kraigher Mišič je strokovna direktorica Info hiše. Pred tem je bila svetovalka pri Informacijskem pooblaščencu, kjer se je ukvarjala s področjem varstva osebnih podatkov, pacientovih pravic in dostopa do informacij javnega značaja. Odločala je v konkretnih postopkih kot tudi pripravljala pripombe na predloge predpisov. Kot EU ekspert je sodelovala v TAIEX projektih. Je avtorica in predavateljica v Sloveniji in tujini.

Tina Novak
VODJA DPO KLUBA

Tina Novak

Tina Novak

Aktivni smo bili že dolgo pred sprejemom GDPR, spremljali smo sprejemanje GDPR in z varstvom osebnih podatkov se bomo ukvarjali tudi v prihodnje. Zavedamo se, da je skladnost z zakonodajo za vas zelo pomembna, hkrati pa vas ne sme ovirati pri vašem poslovanju. Naše poslanstvo je trajnostna skrb za podjetja, ki se zavedajo pomembnosti varstva zasebnosti strank in svojih zaposlenih.

Info hiša

KONTAKTIRAJTE NASKontakt


INFOO nas
Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
DŠ (VAT): SI 47742640
MŠ: 7235348000
SPREMLJAJTE NASNaša družbena omrežja