Samo trenutek ...

 
Tina Kraigher Mišič
STROKOVNA DIREKTORICA

Tina Kraigher Mišič

Pravnica, nekdanja svetovovalka Informacijskega pooblaščenca za dostop do informacij javnega značaja in varstva osebnih podatkov.

Tina Kraigher Mišič je strokovna direktorica Info hiše. Pred tem je bila svetovalka pri Informacijskem pooblaščencu, kjer se je ukvarjala s področjem varstva osebnih podatkov, pacientovih pravic in dostopa do informacij javnega značaja. Odločala je v konkretnih postopkih kot tudi pripravljala pripombe na predloge predpisov. Kot EU ekspert je sodelovala v TAIEX projektih. Je avtorica in predavateljica v Sloveniji in tujini.

Tina Novak
VODJA DPO KLUBA

Tina Novak

Tina Novak
https://www.info-hisa.si/wp-content/uploads/2020/11/Primoz-Govekar.png
TEHNIČNI DIREKTOR

Primož Govekar

Certificiran strokovnjak za informacijsko varnost in varovanje osebnih podatkov s poznavanjem procesov in vodenja ekip, odličnim poznavanjem vodenja projektov v IKT, vodenja IKT ter izkušnjami v mednarodnih okoljih.

Primož Govekar je tehnični direktor Info hiše. Njegove izkušnje na področju informacijskih tehnologij segajo še v leta luknjanih kartic, za seboj ima dolgoletne izkušnje na področju vodenja ekip, projektov in informacijske varnosti, na področju obdelave osebnih podatkov pa beleži javne objave svojih člankov že pred več kot desetimi leti. Je presojevalec za ISO 27001 in diplomant prve generacije dodatne poklicne kvalifikacije za pooblaščeno osebo za varovanje osebnih podatkov.

Aktivni smo bili že dolgo pred sprejemom GDPR, spremljali smo sprejemanje GDPR in z varstvom osebnih podatkov se bomo ukvarjali tudi v prihodnje. Zavedamo se, da je skladnost z zakonodajo za vas zelo pomembna, hkrati pa vas ne sme ovirati pri vašem poslovanju. Naše poslanstvo je trajnostna skrb za podjetja, ki se zavedajo pomembnosti varstva zasebnosti strank in svojih zaposlenih.

Info hiša

KONTAKTIRAJTE NASKontakt


    INFOO nas
    Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
    DŠ (VAT): SI 47742640
    MŠ: 7235348000
    SPREMLJAJTE NASNaša družbena omrežja