Samo trenutek ...

 

In(fo) House izobraževanja

Izdelamo in izvajamo jih za organizacije, glede na individualne želje in potrebe organizacije.

Delavnice izvajamo za različne profile in položaje kadra, glede na njihove funkcije v organizaciji (npr. za srednji management, za IT oddelek, za oddelek marketinga, za oddelek prodaje, za zaposlene, ki imajo neposreden stik s strankami; npr. za medicinske sestre in za zdravnike je delavnica drugačna; za IT oddelek je delavnica drugačna kot za oddelek marketinga; za hotelske receptorje je drugačna kot za middle management hotela, ipd.).

Različni kadri namreč potrebujejo različne informacije, glede na svoje delo, in imajo tudi različne stopnje razumevanja, zato je bolj učinkovito, če se pripravijo ločena krajša izobraževanja za različne skupine, kot pa da vsi v organizaciji poslušajo eno dolgovezno predavanje in od tega nimajo nič.

Udeleženci seveda lahko tudi postavljajo vprašanja, zato odsvetujemo, da je na izobraževanjih za zaposlene prisotno vodstvo (po izkušnjah si zaposleni potem ne upajo postaviti vprašanj, ki jih res žulijo).

Izobraževanje vseh zaposlenih, ki ravnajo z osebnimi podatki je pomemben element zagotavljanja varnosti OP – za večje organizacije, tiste, ki obdelujejo večje količine osebnih podatkov ali izvajajo bolj kompleksne procese obdelav, in organizacije, ki veliko dajo na področje varstva OP, se priporoča letno izobraževanje zaposlenih. Veliko organizacij ima tudi v svojih Pravilnikih o VOP določeno obveznost usposabljanja za vse zaposlene (1x letno / na 2 leti).

CENA: 350 – 500,00 eur na 1 šol. uro (minimalno 2 šol. uri) + potni stroški.

Cena je odvisna od »delikatesnosti branže«, ponavadi pa pristanemo nekje na 400,00/ eur 1 šol. uro.

INFOO nas
Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
DŠ (VAT): SI 47742640
MŠ: 7235348000
SPREMLJAJTE NASNaša družbena omrežja