DPO On Demand

Izdelava spletne strani za DPO-je

Izdelava internetne strani DPO on Demand je zahtevala vse funkcionalnosti sodobnih spletnih strani, poleg tega pa vključuje tudi e-novice (news letter), spletno prijavo na dogodke v sklopu svojega delovanja in DPO Klub z vodenjem članstva.

Spletna stran je v osnovi razdeljena na vsebine, ki so javno dostopne in vsebine, ki so na voljo članom kluba. Stran je pregledna in odzivna na vseh vrstah zaslonov. Uporabnikom omogoča preprosto iskanje željenih vsebin in informacij s področja varstva osebnih podatkov.

Varnost osebnih podatkov

Podjetje INFO HIŠA, svetovanje in izobraževanje, d.o.o. preko svoje spletne strani DPO on DEMAND ponuja storitve pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov.


Zavedamo se, da bodo pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov imele zahtevne in številne zadolžitve, zato smo na spletni strani DPO on DEMAND poskrbeli za vse informacije in storitve, ki bodo pri tem potrebne. V DPO klubu se bomo še posebej posvetili izobraževanju, druženju in izmenjavi znanj in izkušenj.


Nič kar ponujamo na internetni strani DPO on DEMAND ni samo sebi namen

Spletno stran nadgrajujemo in posodabljamo na podlagi analize uporabnosti spletne strani. Prav zato smo za vse DPO-je ustanovili DPO Klub, ki nudi podporo mreži pooblaščenih oseb za varstvo osebnih podatkov, izmenjavo znanja, izkušenj in posvete s strokovnjaki.Izdelava spletne strani www.dataprotection-officer.com:
qStom.si logoDataprotection-officer.com - qStom.si
Leto izdelave: 2017