Samo trenutek ...

 

NAJBOLJŠI SO Z NAMI

DPO
klub

DPO-jevci v organizacijah so ponavadi osamljen kader, zato jim DPO Klub ponuja potrebno profesionalno posvetovanje, podporo in tudi druženje.

DPO Klub (registrirana blagovna znamka v SLO) je platforma za pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov (DPO). Namen je združevanje DPO-jev in strokovnjakov s področja varstva osebnih podatkov, spodbujanje k razpravi o aktualnih temah, težavah in dilemah, s katerimi se DPO-ji soočajo pri svojem delu. V DPO klubu se posvečamo trajnostnemu izobraževanju, obveščanju in povezovanju. Skrbimo, da so člani DPO kluba vedno na tekočem s prakso in predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Član v Klubu in plačnik je organizacija, do ugodnosti pa je načeloma upravičena 1 oseba, ki jo organizacija določi (DPO organizacije). Do koriščenja popustov je upravičena organizacija.

Če gre DPO stran od organizacije, mora organizacija sporočiti podatke nove osebe, če želi koristiti ugodnosti (razen popuste na naše storitve, ki jih lahko koristi brez določene osebe).

Članarina za članstvo v DPO klubu znaša 1.000,00 eur + ddv na leto. Kar znese 101,66 eur z ddv na mesec

https://www.info-hisa.si/wp-content/uploads/2019/04/img-portfolio-04-1280x1280.jpg

Kaj vse nudi članstvo v DPO klubu:

  • Informacije; e-newsletter (redno pb. 1x na teden + ob izrednih dogodkih); prvi dobijo informacije s področja varstva osebnih podatkov in ni potrebno vsakodnevno slediti novostim, ker jih dobijo od nas, skupaj s poudarki in morebitno kritiko rešitev.
  • Analize; analiziramo mnenja, stališča in poglede nadzornih organov in organov na ravni EU in sodišč ter v povzetkih posredujemo najpomembnejše poudarke. Vključeno v e-newsletter.
  • Delovni zajtrki; trikrat na leto organiziramo delovne zajtrke, na katere povabimo ugledne strokovnjake s področja varstva podatkov ali pa skupaj iščemo rešitve za boljšo zakonodajo. Ti zajtrki so za člane brezplačni.
  • Svetovanje; vsak član DPO kluba ima na voljo 5 brezplačnih kratkih nasvetov oz. pomoč strokovnjakov IH (po telefonu ali e-mailu; če gre za kompleksnejše zadeve, morajo naročiti mnenje oz. drugo storitev, ki jo potrebujejo).
  • Poznanstva; članstvo v DPO klubu omogoča, da se med seboj spoznajo DPOji v drugih slovenskih podjetjih in si med seboj izmenjujejo izkušnje, dobre prakse.
  • Popusti: 50% popust na mednarodno konferenco Privacy Days za 1 osebo, 20% popust na ostale storitve Info hiše

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ugodnosti
za člane

Svetovanje

5 brezplačnih nasvetov

Delovni zajtrki

3x delovni zajtrki

Popusti

50% popust na mednarodno konferenco Privacy Days za 1 osebo, 20% popust na ostale storitve Info hiše

Informacije

Prvi dobite informacije o novostih

INFOO nas
Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
DŠ (VAT): SI 47742640
MŠ: 7235348000
SPREMLJAJTE NASNaša družbena omrežja