DPO On Demand

DPO KLUB DPO KLUB Feed

DPO KLUB

Za vse DPO-je smo ustanovili DPO Klub - podporo mreži pooblaščenih oseb za varstvo osebnih podatkov, kjer boste lahko izmenjevali znanja, izkušnje, se posvetovali s strokovnjaki, pripravljali pripombe v prvi fazi k t. i. izvedbeni zakonodaji v Sloveniji in kasneje k splošnim in področnim predpisom s področja varstva osebnih podatkov. Ko bo potrebno, bomo lahko reagirali enotno. Združeni bomo močnejši.

Področja


Objavil ,

V četrtek, 21. junija, smo gostili udeležence izobraževanja, ki so uspešno opravili izpit v aprilu, maju in juniju in jim izročili DPO certifikate.

Objavil ,

Za člane DPO kluba pripravljamo vzorce in predloge, ki jih DPO potrebuje pri svojem delu

Objavil ,

Večkrat na leto bomo organizirali druženja za izmenjavo znanj

Objavil ,

  • Informacije; brezplačen dostop do portala GDPR GURU, ki je zakladnica informacij s področja varstva osebnih podatkov. Portal je zbir zakonodaje, sodne prakse, prakse nadzornih organov in aktualnih novic na enem mestu.
  • Novičnik; redno, praviloma enkrat tedensko in ob izrednih dogodkih, prvi dobijo informacije s področja varstva osebnih podatkov. Za člane sledimo novostim in jih skupaj s poudarki in morebitno kritiko rešitev pošiljamo.
  • Analize; analiziramo mnenja, stališča in poglede nadzornih organov in organov na ravni EU in sodišč ter v povzetkih posredujemo najpomembnejše poudarke. Vključeno v novičnik.
  • Delovni zajtrki; večkrat letno organiziramo delovne zajtrke, na katere povabimo ugledne strokovnjake s področja varstva podatkov ali pa skupaj iščemo rešitve za boljšo zakonodajo. Ti zajtrki so za člane brezplačni.
  • Svetovanje; vsak član DPO kluba ima na...

Objavil ,

Letna članarina za DPO-je

Objavil ,

Da pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov ne boste osamljeni, se nam pridružite. Ponujamo vam profesionalno svetovanje, podporo in tudi druženje.


Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)