Pri piškotkih in drugih podobnih tehnologijah moramo biti pozorni, da bo njihova uporaba ustrezala oz. bo skladna z GDPR in ZEKom-2.

Za vas pripravimo:

  1. Pregled in oceno primernosti obvestila (pasice) o piškotkih na vašem spletišču – preverimo, ali je vaše obvestilo skladno z zahtevami zakonodaje na področju e-zasebnosti in varstva osebnih podatkov.
  2. Pregled nameščenih piškotkov in kdaj se postrežejo – preverimo, kateri so dejanski piškotki, ki jih vaša spletna stran postreže in kdaj so piškotki postreženi ter vas opozorimo na morebitna neskladja.
  3. Pregled in oceno politike piškotkov – preverimo vašo politiko piškotkov, jo primerjamo z dejansko postreženimi piškotki in opozorimo na pomanjkljivosti.
  4. Predlog skladnosti in obvestila po vrstah piškotkov – predlagamo vam, kako urediti obvestilo (pasico) o piškotkih, da bo skladna z vašimi potrebami.

Rezultat pregleda je seznam odstopanj in predlogi, kako urediti odstopanja. Po vaši želji lahko usklajujemo tudi izvedbo korekcij z vašim razvijalcem spletnih strani.

 

 

Če vas zanima, ali bi vas moralo skrbeti za piškotke na vaši spletni strani, lahko za začetek izberete naš hitri brezplačni pregled piškotkov.